Başkan Genç, Anneleri Unutmadı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Anneler Günü'nde anneleri unutmadı.

Başkan Genç, Anneleri Unutmadı
Hastanede yatan ve huzurevinde kalan annelere gül veren Başkan Genç, Canik'in en yaşlı annesi Safiye İnce nineyi de unutmadı. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, annelere gül dağıttı.

İlk önce Medicana Hastanesi'ni ziyaret eden Başkan Genç, burada yeni doğum yapan ve tedavi gören annelere çeşitli hediyeler verdi ve gül dağıttı.

Daha sonra Canik ilçe Düvecik köyünde yaşayan ve ilçenin en yaşlı bayanı olan İlkadım İlköğretim Okulu Müdürü Kemal İnce'nin babaannesi 104 yaşındaki Safiye İnce'yi ziyaret eden Başkan Genç, Safiye Nine'ye çeşitli hediyeler vererek, Anneler Günü'nü kutladı. Safiye Nine ile sohbet eden Başkan Genç, mahallede bulunan bayanlara da gül dağıttı.

Başkan Genç, son olarak eşi Nimet Genç ile birlikte Samsun Huzurevi Bakım ve Rekabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, burada kalan yaşlı bayanların Anneler Günü'nü kutladı. Eşi Nimet Genç ile birlikte huzurevi sakinlerine ve çalışanlarına gül dağıtan Genç, yaşlı bayanlarla sohbet de etti.

Annelerin daha mutlu, daha güler yüzlü olduğu bir Canik'i inşa etmek için canla başla çalıştıklarını ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Bir ülkenin gerçekten mutlu olabilmesinin yolu, annelerin yüreklerini kazanmaktan, annelerin yüzünü güldürmekten geçer. Anneler sadece evlatlarını doğurmakla kalmıyor, aynı zamanda bir toplumu doğurmaktadır, bir toplumu inşa etmektedir" dedi.

Bu yıl "Şemsiyemiz Altındasınız" projesiyle Canik Belediyesi'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirildiğini hatırlatan Genç, "Başbakanımız tarafından ikinci kez ödüllendirilmenin gururunu yaşıyoruz. Kadınlarımız için 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi'ni açtık. Bayanlarımız için kurslar düzenliyoruz. Onların sağlıklarıyla, eğitimleriyle yakından ilgileniyoruz. Annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, nefes aldığımız her gün annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak hepimizin görevi olmalıdır" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA