2 Haftada 3 Bin Kişi Ak Partili Oldu

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları’nca yürütülen çalışmalar kapsamında son 2 haftada 3 bin gencin AK Parti üyesi olduğu bildirildi.

2 Haftada 3 Bin Kişi Ak Partili Oldu
İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay, AK Parti İl Başkanlığı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı öncesinde İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Gençlik Kolları üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, geçtiğimiz 2 haftalık zaman diliminde partiye ‘üye’ olarak kaydedilenlerle ilgili listeyi Yağcı’ya sunan Ay, göreve geldikleri kısa sürede ilk olarak teşkilatlanma çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi.

Mehmet Ay, “Bunun meyvesi olarak 3 bin kişiye yakın kardeşimizi partiye üye yaptık. Bu koçanları değerli İl başkanımıza sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Teşkilatlanma çalışmalarında emek sarf eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. AK Gençlik, Adana’da teşkilatlanma çalışmalarına devam ederek, Türkiye sıralamasında üye kaydı anlamında en iyi yerlerde olacaktır.” Üye kayıt koçanlarını teslim alan İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Aslanbaba, gençlere partiye sunmuş oldukları katkı ve hizmetler nedeniyle teşekkür etti .
Kaynak: İHA