Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 6. ve son hafta maçında Fenerbahçe ile Galatasaray şampiyonu belirleyecek maçta karşı karşıya gelecek.

( 19.00)Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Bursa’dan Balkanlara Vakıf Medeniyeti Sempozyumu’nun açılışına katılacak. Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğünce Saraybosna’da onarılan eserlerin yer aldığı sergiyi açacak. Bursa Kadın Kollarının Düzenleyeceği ‘Anneler Günü Etkinliği’ne iştirak edecek. İnegölspor’ün Kırıkhanspor ile oynayacağı 2.lige çıkış maçını izleyecek. (10.00.16.15)

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin il başkanlığı kongresine katılmak üzere yarın Kırşehir'e gelecek. Aşıkpaşa Kapalı Spor Salonu'na gelecek olan Kılıçdaroğlu'nun konuşma yapması bekleniyor.10.00)

Zonguldak’ta 33 yıldır spastik engelli oğluna bakan fedakâr anne Fatma Güneş(52), Anneler Günü’nü buruk geçirdi. Yatalak olan Armağan’ın yerine bahçeden gül toplayan Güneş, kendi verdiği gülleri oğlunun elinden almanın heyecanını yaşadı. Oğlunun yanından bir an olsun ayrılamayan Güneş, eşi Cafer Güneş'in 14 ay önce vefat etmesiyle zor günler geçiriyor. Oğluna 33 yıl boyunca sevgi ve şefkatle baktığını anlatan anne Güneş’in en büyük dileği ise oğlunun kendisinden sonra kimsenin eline kalmaması. Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu son hafta maçında İstanbul BBSK-Bursaspor ve Sivasspor-Eskişehirspor grubun son maçında karşı karşıya gelecekler. (16.00)Bank Asya 1. Lig’de 34. hafta İstanbul Güngören-Boluspor, Sakaryaspor-Giresunspor, Karşıyaka-Gaziantep Büyükşehir Belediye ve Denizlispor-Adanaspor maçlarıyla başlayacak. (14.00/16.00)