Karaman Heyeti Büyükşehir'de

Karaman Valiliği ve Karaman Belediyesi tarafından düzenlenen Türk Dil Bayramı etkinlikleri kapsamında Kayseri'ye gelen Karaman Valisi Süleyman Kahraman ve Belediye Başkanı Kamil Uğurlu Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Karaman Heyeti Büyükşehir'de
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Savruk'un evsahipliğinde Başkanlık Makamı'nda gerçekleştirilen ziyarette Karaman Valisi Süleyman Kahraman kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

09-13 Mayıs 2012 tarihleri arasında kutlanan Karaman Türk Dil Bayramı hakkında Başkan Vekili Savruk'a bilgiler veren Karaman Valisi Kahraman, Kayseri'deki pozitif değişime de dikkat çekti.

Başkan Vekili Savruk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Belediye Başkanımızın önderliğinde şehrimizin için devamlı koşturuyoruz." dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Vekili Savruk günün anısına konuklarına Döner Kümbet maketi ve Kayseri tanıtım kitabı armağan ederken Karaman Valisi Kahraman ise Savruk'a Karaman'ı tanıtan yayınlardan armağan etti .
Kaynak: İHA