Başkan Karaosmanoğlu, 'Karamürsel'e Mavi Bayrak Yakışır'

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaza hazırlanan Karamürsel Altınkemer Plajı’nda incelemelerde bulundu.

Başkan Karaosmanoğlu, 'Karamürsel'e Mavi Bayrak Yakışır'
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile plajda deniz mevsimini açan çocuklarla bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Karamürsel plajına Mavi Bayrak yakışır’’ dedi.

Başkan Karaosmanoğlu, Karamürsel’de Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan ve yaz aylarında dolup taşan Altınkemer Plajı’nda incelemelerde bulundu. Bu yaz yine binlerce kişiyi ağırlamayı bekleyen plajda devam eden hazırlıkları denetleyen Başkan Karaosmanoğlu’na Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım eşlik etti.

Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım, sahilinden köylerine, parklarından yollarına kadar Büyükşehir’in ilçeye olan hizmetlerinden dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. İzmit Körfezi’ni çevreleyen sahil projeleri içinde Karamürsel Altınkemer Plajı’nın ayrı bir yeri olduğuna değinen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Karadeniz sahillerinden getirdiğiz kumlarla oluşturduğumuz Karamürsel Altınkemer Plajı’nda geçen yaz halkımızla denize girdik. Bu güzel plaja Mavi bayrak çok yakışır’’ ifadesini kullandı .
Kaynak: İHA