15'indeki kızdan çifte vahşet

Komşu çocuklarından biri diğerine anahtar fırlatınca kavga çıktı. Kavgaya ablalar da karıştı. Ablaların kavgasına da anneler dahil oldu. 15' yaşındaki kız komşu kızıyla annesini bıçaklayarak öldürdü

15'indeki kızdan çifte vahşet
Gaziosmanpaşa'da duyanları hayrete düşüren bir cinayet yaşandı. Karadeniz Mahallesi'nde yaşayan iki ailenin 9 yaşlarındaki çocukları arasında kavga çıktı. Çocuklardan birinin diğerine anahtarlık fırlatmasıyla başlayan kavgaya büyükler de dahil olunca ortalık karıştı. Çocukların ablaları Azeri uyruklu Günay Hüseyinzade (22) ile ilköğretim 8. sınıf öğrencisi T.C. (15) tartışmaya başladı. Bu kez de kavgaya anneler de dahil oldu. Hüseyinzade'nin annesi Reyhan Necefova diğer çocuğun annesi Tuğba C.'ye iddiaya göre yumruk attı.
KONUŞMAK İÇİN GİTTİ
Kavganın yatışmasının ardından T.C. komşuları Günay Hüseyinzade ile Reyhan Necefova'nın evine konuşmak için gitti. T.C. annesine atılan yumruğun hesabını sorunca yeniden kavga çıktı. Lise öğrencisi bunun üzerine yanında getirdiği bıçağı Necefova'nın göğüs altı ve kasık bölgesine sapladı. T.C. annesinin bıçaklanması üzerine komşulardan yardım isteyip bağıran Hüseyinzade'yi ise sırtından bıçakladı. T. C. katliamın ardından evden çıkarak kayıplara karıştı. Sesleri duyup eve koşan komşular kanlar içinde yere yığılan anne ve kızıyla karşılaştı. Anne-kız kaldırıldıkları hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Zanlı T. C. bir süre sonra polis merkezine teslim oldu. Katil zanlısı kız küçük yaşta olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayın ardından anne Tuğba C. de gözaltına alındı.