Vali Güzeloğlu’dan Genç Piyaniste Destek Sözü
Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, genç yaşta büyük bir başarıya imza atarak, ABD’deki Berklee College Of Music’te eğitim almaya hak kazanan piyanist Cem Oslu’ya her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Okul tarafından sağlanan bursun yetersiz kaldığını aktaran Oslu, Güzeloğlu’ndan yardım talebinde bulundu.
Güzeloğlu’nun, Oslu’ya Türk Kültürü’nü içeren çalışmalar yapması gerektiğini söylemesi üzerine, Viyana’da gerçekleştirdikleri projeyi anlatan Oslu, Güzeloğlu’na Kasım ayında gerçekleştirilen bir türkü çalışmasının internette yer alan videosunu izletti.
Başarılı genç piyanisti tebrik ederek, başarılarının devamını dileyen Güzeloğlu da Oslu’nun Mart ayında başlayacak olan okuluna gitmesini, gerekli desteğin verileceğini bildirdi .
