Özay Gönlüm Manisa’da Anılacak
TRT’nin ünlü ses, saz ve söz sanatçısı Özay Gönlüm ölümünün 12’nci yılında Manisa’da TRT sanatçıları Tuğba Ger, Hüseyin Yaltırık ve Özay Gönlüm’ün manevi kardeşi Vali Yardımcısı Yüksel Ayhan’ın katıldığı programla anılacak.

Özay Gönlüm’ü anma programında; Özay Gönlüm’ün belgeseli gösterilecek. TRT İzmir Radyosu THM Sanatçıları; Tuğba Ger ve Hüseyin Yaltırık tarafından Özay Gönlüm türküleri seslendirilecek, Vali Yardımcısı Yüksel Ayhan manevi ağabeyi Özay Gönlüm’le ilgili ilginç anılarını anlatacak ve Özay Gönlüm’le ilgili şiirini okuyacak.
Yeni Yüksektepe Kültür Derneği Manisa Temsilcisi Emel Tokuyan tarafından sanatçılara ve programda emeği geçenlere teşekkür belgeleri ve çiçek takdim edilecek. Ege bölgemizin ve ülkemizin yetiştirdiği büyük THM ustası Özay Gönlüm’ü anma gecesine tüm Manisa’lılar davetlidir .
