Burhaniye’de Anne ve Babalar Diploma Aldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ayşe Akpınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde 4 yıldan beri devam eden Anne Baba Dershanesi bu yıl ki çalışmalarını tamamlarken, velilere bitirme belgeleri verildi.

Burhaniye’de Anne ve Babalar Diploma Aldı
Milli Eğitim Bakanlığı Kız Teknik Öğrenim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje kapsamında devam eden dershanede 15 günde bir eğitim verildi.

Çocuk Gelişimi Bölümü öğretmenleri Süreyya Güzeler, Nergis S.İnce, Mine Akçay, Ayşe Çavuşoğlu ve Okul Rehber Öğretmeni Şerife Huş tarafından açılan Anne Baba Dershanesi sona erdi. 4.yılını tamamlayan Anne Baba Dershanesi ile 15 günde bir velilere yönelik farklı konularda rehberlik yapıldı. Bu haftaki etkinlikte ise müdür yardımcısı Uğur Duyu, tarafından velilerin bilmesi gereken önemli mevzuat hakkında bilgiler verildi.

Seminer sonunda velilere Bitirme Belgeleri’ni veren okul müdürü Saliha Nazlı, katılımcılara teşekkür etti ve velileri sık sık okulda görmek istediğini söyledi.

2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı boyunca devam eden dershane etkinliklerinin son derece verimli geçtiğini ifade eden veliler de, öğretmenlere teşekkür etti. Veliler, burada aldıkları eğitim sayesinde çocuklarıyla daha iyi iletişim kurduklarını dile getirdi .
Kaynak: İHA