Mehtap Erel Gülme Krizine Girdi

Star Tv ekranlarında Melek Baykal’ın sunuyla ekrana gelen programa Mehtap Erel'in gülme krizi damga vurdu.

Mehtap Erel Gülme Krizine Girdi
Star Tv ekranlarında Melek Baykal’ın sunuyla ekrana gelen Melek programında Uluslararası Cüneyt Gökçer 3.Tiyatro Festivali ve 18. Kral TV Müzik Ödülleri konu oldu. Uluslararası Cüneyt Gökçer 3.Tiyatro Festivali'nde kendisine verilen yaşam boyu onur ödülünü programa getiren Baykal, 'Bugün bu noktada olmama sebeplerimden en önemlisi merhum hocam Sayın Cüneyt Gökçer 'dir. Gökçer hem çok iyi bir hoca hem de çok iyi bir yönetmendir ' ' dedi. Gökçer ' in yokluğunu hep hissettiklerini belirten Baykal, aldığı ödülün bugüne kadar sahip olduğu ödüller arasında en özeli olduğunu belirtti.

Programa konu olan diğer bir organizasyon ise 18. Kral TV Müzik Ödülleri oldu. Düzenlenen müzik ödüllerine katıldığını belirten Baykal ödüllerin çok adaletli dağıtıldığını belirtti. Gecede dikkat çeken bir noktayı da paylaşan Baykal, Doğuş Holding'in yönetim kurulu başkanı Ferit Şahenk ve eşinin gece boyunca yansıttıkları izlenimi anlattı. Özellikle Ferit Şahenk 'in gece boyunca tüm ödül alanları coşkuyla alkışladığını söyleyen Baykal, 'Umarım Ferit Şahenk 'in bu güzel duruşu diğer insanlara da model olur ' diye konuştu.

Gecenin en duygulu anlarından biri olan İbrahim Tatlıses 'in sahneye çıkmasıyla ilgili de konuşan Baykal, yaşananlardan çok etkilendiğini anlattı. Salondaki diğer kişilerin de aynı duyguları yaşadığını belirten Baykal, 'İbrahim Tatlıses büyük şeyler atlattı. Tanrı onu Türk milletine bağışladı. Bir gün o sahneye gerçekten bastonsuz çıkacak ' şeklinde konuştu. Ödülüne vermek üzere beklediği sırada Demet Akalın ve Okan Kurt çiftiyle karşılaştığını da kaydeden Baykal, 'Ben Demet Akalın 'ın bu kadar sempatik ve sevecen olabileceğini gerçekten bilmiyordum ' dedi.

Programın ilerleyen dakikalarına ise Mehtep Erel 'in gülme krizi damga vurdu. Melek Baykal 'ın 'Ben de Murat Boz 'a verdim ' sözü ardından gülmeye başlayan Erel, stüdyoya konuk alınıncaya kadar kendini toplayamadı. Melek Baykal ise Erel 'in bu durumuna anlam veremeyerek programına devam etti.