Ula'da Pedallar Polisler İçin Çevrildi

Muğla’nın Ula ilçesinde, Polis Haftası dolayısıyla 50 yaş ve üzerindeki bisiklet tutkunları arasında düzenlenen yarış, renkli görüntülere sahne oldu.

Ula'da Pedallar Polisler İçin Çevrildi
Ula İlçe Emniyet Amirliği tarafından, Polis Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde 50 yaş ve üzerindeki vatandaşlar arasında bisiklet yarışı düzenlendi.

İlçe girişinde biraraya gelen bisiklet tutkunlarına, Emniyet Amirliği tarafından yaptırılan "Ula Halkı Polisiyle El Ele" yazılı tişörtler dağıtıldı. Ula Kaymakamı Erol Karaömeroğlu ve İlçe Emniyet Amiri Yılmaz Lima tarafından start verilen yarışa 25 sporcu katıldı.

Ula İlçe Emniyet Amirliği önüne kadar yaklaşık 1,5 km.’lik mesafede kıyasıya süren mücadelede Kemal Özçelik birinci olurken Hasan Uygunal ikinci, Müjdat Özsöker üçüncü oldu. Özçelik’e Kaymakam Karaömeroğlu tarafından bisiklet hediye edilirken dereceye giren ilk 10 sporcuya ise madalya verildi.

İlçe Emniyet Amiri Yılmaz Lima, yaptığı açıklamada Ula’da yaygın olarak bisiklet kullanıldığına dikkat çekerek, “Bisikletin sağlık üzerinde etkisini vurgulamak amacıyla Polis Haftası etkinlikleri kapsamında 50 yaş ve üzerindeki vatandaşlarımız arasında bisiklet yarışı düzenledik. Havanın da güzel olmasıyla katılım gerçekten çok güzel oldu. Sporcularımız, yaklaşık 1,5 km.’lik mesafede kıyasıya mücadele etti. Hepsine katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bisiklet yarışına katılan 76 yaşındaki Fahrettin Civelek ise bisiklete küçüklükten beri bindiğini kaydederek, “Her gün bisiklete biniyorum. Bu tür yarışlara elimden geldiğince de katılmaya gayret gösteriyorum. Polis Haftası olması dolayısıyla bugün bu yarışa katılmanın benim için ayrı bir anlamı var, çünkü gece gündüz demeden bizlerin güvenliği sağlamak için ellerinden gelen bütün gayreti sarf eden polis teşkilatımız için ter dökmek, benim için büyük bir şereftir.” ifadelerini kullandı. Bisiklet yarışına katılan Ula Belediye Başkanı Nadi Şenkal da Polis Haftası etkinlikleri kapsamında bu yarışa katılmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.