Tiyatro Sanatçısı Abdullah Şekeroğlu Elazığ'da

Elazığ'ın ulusal bazda ilk ve tek tiyatro ve sinema sanatçısı olan Abdullah Şekeroğlu 19 Nisan tarihinde Belediye Kültür Merkezi'nde gösterime girecek olan "Egoluman" adlı stand up komedi gösterisi için memleketi Elazığ'a geldi.

Tiyatro Sanatçısı Abdullah Şekeroğlu Elazığ'da
Tiyatro ve sinema sanatçısı Abdullah Şekeroğlu, Elazığ sevgisinin ve özleminin yüreğinde hiç bir zaman bitmeyeceğini belirterek, bundan Sonraki tüm sanatsal çalışmalarını Elazığ halkına ve Elazığ kültürüne adamayı görev kabul ettiğini ve memleketinin adını duyuracak büyük projelerle, büyük sanatsal yatırımlar gerçekleştirmeye hazırlandığını söyledi.

Şekeroğlu, "Bir zamanlar Elazığ'dan çıkmış kaseti olmayanı sanatçı saymazlardı. Şimdi sektör genişledi. Bağrımızdan kopan sanatçı kardeşlerimizi yetiştiripdizi ve sinema dünyasına profesyonel anlamda kazandıracak bir kişi varsa mutlaka ki gençlik yıllarından beri Elazığ'da büyük kültürel adımlar atan Abdullah Şekeroğlu'dur. Ben yüklendiğim sorumluluğu gururla taşımaya ve yerine getirmeye and içmişim" dedi.

Yeni projesi için de Elazığ'ı plato olarak seçen Abdulla Şekeroğlu, bu şehrin güzelliğinin sinema perdesi aracılığıyla tüm dünyada izleneceğini belirtti.

Bu kez de dünyanın devasa derdi haline gelmiş olan uyuşturucuyla mücadele gibi hassas bir konuyu senaryolaştıran Abdulla Şekeroğlu , "Operasyonumuzun adı Basmalı Konak" adlı Son projesinde Türk sinemasının devlerini Elazığ'a getiriyor. Çekimlerinin bir kısmı da Avusturya'da gerçekleştirilecek olan projenin 2 yabancı starının olduğu belirtildi .
Kaynak: İHA