Minik Ece'nin Dedesi Konuştu

İzmir'in Bornova ilçesinde bakılması için bırakılan Ece Uslu, Salih A tarafından boğularak öldürülmüştü.

Minik Ece'nin Dedesi Konuştu
Ece Uslu'nun dedesi Abdurrahman Uslu torununun okulu önünde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Böyle bir vahşeti hiçbir insanın işleyemeyeceğini söyleyen Uslu, şunları söyledi: 'İkisi de öğretmen bunların böyle bir şeyi nasıl yaptı. Bu adamın psikolojik rahatsızlıkları olduğunu söylüyorlar. Psikolojik rahatsızlıkları bulunan bir kişi 10 yıldır site yöneticiliği yapar mı? Suçunu hafifletmek için yalan yere deli olduğunu söylüyor. Ama biz adalete güveniyoruz cezalarını çekecekler. '

Salih A'nın eşi Zeliha A'nın baskısından dolayı böyle bir vahşeti işlediğini öne süren Uslu, şunları söyledi: 'Kadın kocasına baskı yapıyormuş senin yüzünden çocuk bakıyorum diye. Kocasını bunalıma sokuyormuş. 'Abdurrahman Uslu ayrıca, çocuğu bakıcılara vermeden önce araştırdıklarını da söyledi.

ECE'NİN OKULUNA TRAVMA EKİBİ
Küçük Ece'nin okulu Nedret Ketenci İlköğretim Okulu'na sınıf arkadaşlarının olayı öğrenince çıkabilecek olumsuzluğa karşı aralarında psikologlarında bulunduğu 5 kişilik travma ekibi yönlendirildi. Ece'nin sınıf arkadaşlarının velileri de okula çağırılarak okul bahçesinde bekletildi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan bazı veliler 'bizde çocuklarımızı bakıcıya veriyorduk ama şimdi gerekirse işimizi bırakacağız, çocuklarımıza biz bakacağız ' dediler. Okul önündeki velilerin oldukça üzgün olduğu görüldü.

Kaynak: İHA