Kaza Yapan Polis Memuru Ölümden Döndü

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış, çok sayıda yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazasına neden oldu.

Kaza Yapan Polis Memuru Ölümden Döndü
Kadıköy'de göreve giden motorlu trafik polisi de kayganlaşan yol nedeniyle ölümden döndü. Kaza saat 10.00 sıralarında Uzunçayır metrobüs durağı D-100 bağlantı yolunda meydana geldi. Göreve giden 56634 kodlu motosikletli trafik polisi, ıslak yol nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yere düştü. Polis memurunun kullandığı motosiklet ise yaklaşık 100 metre sürüklendi.

Kaza sırasında yoldan başka araçların geçmemesi yaralı polis memurunun otomobil altında kalarak ezilmesini engellediği belirtildi. Takla atarak bir süre sürüklenen Bahattin Kayacan, isimli polis memurunun yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Hemen yol kenarına alınan yaralı polis için ambulans çağrıldı. Ancak, gönderilen ambulans ekibinin yanlış yöne girmesi nedeniyle yaralı polis memuru ıslandı. Bu sırada kazayı duyarak olay yerine koşan mesai arkadaşları Bahattin Kayacan'ı yağmurdan korumak için büyük çaba gösterdi. Kayacan, önce bir şemsiye ile yağmurdan korundu.

Daha sonra sırtlarındaki yağmurlukları da çıkaran polis ekipleri, yerdeki yaralının açıkta kalan yerlerini kapattı. Bu sırada bir vatandaş da elini tutarak yaralı polise moral desteği sağladı. Yaklaşık yarım saat sonra gelen ambulans, Bahattin Kayacan'ı Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Acil servis ünitesinde tedavi altına alınan polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Öte yandan, kazaya tanık olan vatandaşlar, motorlu polis ekibinin direksiyon hakimiyetini kaybederek yere düştüğünü, sürüklenerek takla attığını söyledi.