Karaosmanoğlu, Gesider'i Ziyaret Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Yaşama, Koruma ve Kalkındırma Esnaf ve İş Adamları Derneği’ni (GESİDER) ziyaret etti.

GESİDER Başkanı Nurullah Sular tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu’na AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür eden Sular, Gebze esnafının Eski Çarşı’nın yeni görünümünden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sular ile ziyarete katılan esnaf, Büyükşehir’in Eski Çarşı’da yaptığı çalışmayla, Gebze’de önemli bir alışveriş yeri olan bölgenin canlandığını dile getirdi.

Esnaf derneklerine verdikleri önemi dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Eski Çarşı çok güzel bir hale geldi. Esnafımızdan, iş yerlerinin dış cephelerini caddeye uygun hale getirmelerini bekliyoruz. Böylece esnafın işleri ve bereketi de artacaktır. Göreve geldiğimizden bu yana Gebze’de 500 milyon TL’lik alt yapı yatırımı yaptık. Halen ağaçlandırma çalışmalarımızın devam ettiği Tatlıkuyu Vadisi, Gebze’nin Sekapark’ı olacak. Gebze’nin güzel insanları ve esnafı, her şeyin en güzeline layıktır’’ ifadesini kullandı .
Kaynak: İHA