Hisarcık Anaokulu Öğrencileri, İlçe Emniyet Amirliğini Ziyaret Etti

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Anaokulu öğrencileri ve öğretmeninden oluşan 15 kişilik grup, Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş yıldönümü nedeniyle İlçe Emniyet Amirliği'ni ziyaret etti.

Hisarcık Anaokulu Öğrencileri, İlçe Emniyet Amirliğini Ziyaret Etti
Merkez anaokulu okul Müdürü Hilal Can ve Anaokulu Öğretmeni Kübra Uzun nezaretinde 13 anaokulu öğrencisi İlçe Emniyet Amirliğine ait araçlarla İlçe Emniyet Amirliğine getirildiler. İlçe Emniyet Amirliğinde polisler minikleri kapıda karşıladı. Minik öğrenciler ilk kez polis amcaları yakından görmenin mutluluğu ve heyecanını yaşadılar.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını belirten İlçe Emniyet Amiri Mustafa Güler , " Polis Teşkilatının 167. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Merkez anaokulu okulu öğrencilerini emniyet teşkilatımızın çalışmalarını yerinde görmeleri ve bilgi almaları amacıyla İlçe Emniyet Amirliğimize davet ettik. İlçe Emniyet Amirliği olarak önce Yeşilhisar mahallesinde bulunan anaokulu öğrencilerini ekip otolarımızla güvenli bir şekilde sınıflarından aldık. Hizmet binasına getirdiğimiz miniklere hizmet birimlerimizi gezdirip bilgiler verdik. Kimin polis olduğunu anlamaları için üniformalarımızı tanıttık ve telsiz muhaberesi yaptık. Ayrıca Mobesa kameralarını izlediler. Bu ziyaretler polis teşkilatımızın vatandaşlarımızın her zaman yanında olduğunu bilmesi açısından çok önemli " diye konuştu.

Minik öğrenciler anaokulu okul Müdürü Hilal Can ve öğretmenleri Kübra Uzun nezaretinde ilçe emniyet amirliğini ziyaret ederek, çalışmaları yerinde görme fırsatı buldu. Ziyarete gelen minik öğrencilere görevli polis memurları tarafından kek ve meyve suyu ikram edildi.

Ziyaret sonrası İlçe Emniyet Amirliği önünde topluca hatıra fotoğrafı çektirildi .
Kaynak: İHA