Ukrayna Kraliçesi Finalistleri

Ukrayna'nın Ulusal Güzellik Yarışması Ukrayna Kraliçesi'nin finalistleri final hazırlıklarını Mardan Palace Oteli'nde sürdürüyor.

31 Mart-11 Nisan tarihleri arasında Mardan Palace'da Ukrayna'da yapılacak yarışmaya hazırlanan güzeller yeteneklerini sergilemek için yarışıyor. Kırım'dan güzellik yarışmasının hazırlığı için geldiğini söyleyen Anastasiya Başkova geçen günlerde yapılan yarışmada Tez Tur Kraliçesi olduğunu belirtti.

Cennet kuşu kıyafetiyle yarışmaya katılacağını kaydeden Başkova, kostümün tasarımının annesine ait olduğunu söyledi.

Kendisinin bir düğün agantası çalıştırdığını da anlatan Başkova yarışmayı kazanmak için iddialı olduğunu da sözlerine ekledi. Ukrayna'nın Çernobil şehrinden geldiğini söyleyen Kristina Çernega ise tasarımı kendisine ait 'Altın balı' kıyafeti ile yarışmaya katılacağını bildirdi. Turizm ve hukuk eğitimi gördüğünü kaydeden Çernega, ileride televizyon sunuculuğu yapmak istediğini söyledi.

'Deniz kızı' kıyafeti ile yarışmaya katılacağını söyleyen Kuzmina lyudmila, hoşgörülü olma, iç güzelliğinin daha önemli olduğunu belirterek "Güzel yaşayalım, sevdiklerimize de mutluluklar yaşatalım" dedi.

Mardan Palace'deki kamp boyunca güzellere her türlü cilt bakımı eğitimi verdiklerini söyleyen Mardan Palas Spa Direktörü Fatoş Dülger de şöyle konuştu: "Güzellerimizi dünyanın en büyük spa merkezi olan Mardan Palace'da ağırlıyoruz. Kamp boyunca her türlü vücut cilt bakımları eğitimini veriyoruz, güzelleşmelerine katkıda bulunuyoruz. Soğuk ülkenin insanları oldukları için kar odası ile ilgili finiş tedavisi ve güzellik yöntemlerini uyguluyoruz. Bütün güzeller Türkiye'ye çok hayran, çünkü biz burada hemMardan Palace, hem de Türkiye olarak misafirperverliğimizi yaşatıyoruz. "
Kaynak: İHA