Serdar Denktaş'ın Adıyaman'da Dikili Ağacı Oldu

Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'nün fidan dikimi etkinliğine katılan KKTC Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş, fidan dikti.

Serdar Denktaş'ın Adıyaman'da Dikili Ağacı Oldu
Adıyaman Belediye Meclisi tarafından Şehit Polis Kadir Alıcıoğlu'nun isminin verildiği parkta, fidan dikim töreni gerçekleştirildi.

KKTC Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ve Emniyet Müdürü Mehmet Bilici başta olmak üzere polis teşkilatı ve aileleri fidan dikim törenine katıldı.

KKTC Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş törende ilk fidanı dikerek, "Adıyaman'da bir dikili ağacım oldu" dedi.

Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, 167. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında fidan dikim törenine katılan misafirlere teşekkür ederek, parka Şehit Polis Kadir Alıcıoğlu'nun isminin verilmesinden dolayı belediyeye teşekkür etti. Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, güzel vatanımızı emanet eden ecdadımızın emanetine sahip çıkmak gerektiğini belirterek, "Her fert bu vatan toprakları için şehit olmaya namzetti. Bu vatanı emanet eden şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız" dedi.

Serdar Denktaş da parka şehit polisin isminin verilmesinin kendisini çok mutlu ettiğini ve bu toprakları o şehitlerinin kanının vatan yaptığına dikkat çekerek, "Adıyaman'da bir dikili ağacım var. Şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu topraklar vatandır" dedi .
Kaynak: İHA