Reha Denemeç Şanlıurfa'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek bir süre İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve il yönetimiyle görüştü.

Reha Denemeç Şanlıurfa'da
Siyaset Akademisi'nde deneyimlerini paylaşmak üzere Şanlıurfa'ya gelen AR-GE'den sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Reha Denemeç, siyaset akademisinden sonra AK Parti İl Başkanlığı'na geçerek İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve il yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüştü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, "Sayın Genel Başkan Yardımcımız Reha Denemeç bizleri ziyaret ederek onurlandırdı" dedi.

Şanlıurfa'nın ve Türkiye'nin sorunları üzerine bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, "Büyük dinamizmi olan Şanlıurfa'da bugün siyaset akademisinde program yaptık. Ardından da İl Başkanımız ve teşkilat üyelerimizle bir araya gelerek gündeme dair görüş alışverişinde bulunduk. Çok verimli ve dolu dolu program oldu" dedi.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan ayrılan Reha Denemeç, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve il yönetim kurulu üyeleri ile Balıklıgöl ve Dergah'ı ziyaret ederek, "Huzur kenti Şanlıurfa'da insan huzur buluyor" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, 20.20 THY tarifeli uçağıyla Ankara'ya geçti .
Kaynak: İHA