Nakliyeciler Kavga Etti: 5 Yaralı

Mersin'de yük taşıma meselesi yüzünden iki kamyoncu grup arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.

Nakliyeciler Kavga Etti: 5 Yaralı
Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Karacailyas Mahallesi'nde bulunan bir firmanın 25 bin ton buğday taşıma işini alan kamyoncu kooperatifi üyeleri, işin bir başka kooperatife verildiğini duyunca firma önüne gelerek konu hakkında bilgi almak istedi. Bu sırada karşı kooperatif üyeleri de aynı yerde toplanınca iki grup arasında tartışma çıktı.

özlü sataşmalarla başlayan tartışma daha sonra büyüyüp kavgaya dönüştü. Onlarca nakliyecinin karıştığı kavgaya önce polis merkezi ekipleri müdahaleetti. Polis bu sırada grubu ayırmak için havaya ateş açtı. Kavga büyüyünce olay yerine çok sayıda çevik kuvvet polisi sevk edildi. Kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılar Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis 50'ye yakın kişiyi gözaltına aldı. Bu sırada Karakola giden her iki firma yöneticileri ile yakınları bu kez Karakol önünde kavgaya tutuştu. Buradaki olaylarda da 2 kişi yaralandı. Buradaki yaralılar da Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi .
Kaynak: İHA