Mhp İl Başkanlığına Alpay Özgür Seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak İl kongresinde başkanlığa Avukat Alpay Özgür seçildi.

Mhp İl Başkanlığına Alpay Özgür Seçildi
İstanbul Düğün Salonunda gerçekleştirilen ve tek liste ile gidilen seçimler sonunda MHP İl Başkanı seçilen Alpay Özgür partililere teşekkür etti.

Uşak Belediye Meclis Üyesi de olan Avukat Alpay Özgür, hedeflerinin yerel seçime hazırlanmak olduğunu söyledi.

Sabah saatlerinde başlayan kongrede 202 delege oy kullanırken Alpay Özgür’e 192 delege oy verdi.

Alpay Özgür başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluştu; Mehmet Alev, Kemal Köleoğlu, Adnan Yılmaz, Emin Coşkun, Alper Sarıkılıç, Musa Coşkun, Ramazan Rençber, Kazım Kuşçu, Hasan Akarca, Emin Demirci, Rafet Çimen, Gökhan Gökalp, Doğan Ertürk, Çetin Hükkamoğlu, Nazmi Arıkan, Osman Maden, Ferdi Ayvaz, Kürşat Kaşif Köksal, Orhan Aydoğan ve Ahmet Özyiğit Kongrenin ardından bir açıklama yapan İl Başkanı Alpay Özgür, parti içi küskünlükleri sona erdirerek birliktelik sağlayacaklarını söyledi.

Uşak teşkilatının kongreden güçlenerek çıktığını ifade eden özgür, “MHP kongrenin ardından kaynaşarak ve güçlenerek çıkmıştır. MHP’de artık küskünlük zamanı sona ermiştir. Geçtiğimiz yerel seçimlerde büyük bir başarı elde etmiştik. Elde ettiğimiz başarı MHP’nin ne denli güçlü ve köklü bir parti olduğunu göstermiştir. Şimdi bu başarıyı yeniden elde etmek için çalışacağız. Kongrede bana güvenen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA