BAGİAD 20. Yılını Kutladı

Balıkesir Genç İşadamları Derneği'nin (BAGİAD) 20. kuruluş yılı kutlandı.

BAGİAD 20. Yılını Kutladı
Ünlü sanatçı Selami Şahin'in konser verdiği yemekli kutlamada Genç İşadamları ve davetliler eşleriyle birlikte eğlendiler. Asya Termal Otel'de düzenlenen BAGİAD'nin gecesine BAÜ Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, İl Emniyet Müdür Vekili Aydın Gider, Ege Genç İşadamları Federasyon (EGİFED) başkanı Temel Aycan Şen, BAGİAD başkanı Mert Yavuz, Balıkesir Ticaret Borsası başkanı Faruk Kula, Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) başkanı İsa Tamer Çelik, Balıkesir iş dünyasından çok sayıda işadamı katıldı.

İzmir Hilton Oteli'nin pop müziği sanatçısı Ceren'in sahnesiyle başlayan yemekli gecede ünlü şair Ahmet Selçuk İlkan sahne performansıyla davetlileri eğlendirdi, seslendirdiği şiir ve şarkı sözleriyle de duygulandırdı. Dansöz Dora dansıyla ilgi çekti. Yaklaşık 300 davetlinin katıldığı yemeğin finalinde ise ünlü sanatçı Selami Şahin şarkılarıyla geceye damgasını vurdu. Selami Şahin, "Seninle başım dertte" isimli unutulmaz şarkısıyla başladığı konserinde sesiyle hayranlarına müzik ziyafeti sundu.

BAGİAD'ın 20. yıl gecesinde yemekten önce bir açılış konuşması yapan BAGİAD başkanı Mert Yavuz, davetlilere hitap etti. Balıkesir Genç İşadamları Derneği 23 Temmuz 1992 tarihinde kuruldu. Balıkesir'i ulusal bazda temsil ve tanıtımını artırmak için Ege Bölgesindeki diğer GİAD'lar ile iletişimini geliştiren BAGİAD, EGİFED'in kurucu 6 derneğinden biri. Şu anda Mert Yavuz'un başkanlığında 11. dönemini geçiren BAGİAD 107 aktif üyesiyle faaliyetlerine devam ediyor. BAGİAD başkanı Mert Yavuz, 20. yılda Balıkesir7in en etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olduklarını kaydetti.

Mert Yavuz, "Derneğimiz, ilimizde çeşitli meslek gruplarından iş adamlarını bir araya getirerek iş birliği içinde olmak ve ilimizin gelişmesine katkı sağlamayı hedeflemiştir. BAGİAD yönetim kurulu olarak bizler Balıkesirimizi arzu ettiğimiz ve hak ettiğine inandığımız modern, gelişmiş, sosyo-kültürel, sanayi gelişi hızlandırılmış bir büyük şehir olma çalışmalarına her türlü katkı sağlamaya gönül verdik. Beş yıl önce de derneğimizin 15. kuruluş yılı olması münasebetiyle böyle bir organizasyon gerçekleştirilmişti. Bizler de geleneksel hale gelir düşüncesiyle 20. yılımızda da derneğimizin şanına yakışır bir gece düzenlemeyi uygun gördük. İlimizin değerli sanatçısı, arkadaşımız İsmail Özkan'a katkıları için ve Esra Savan arkadaşımıza da bu geceyi dizayn ettiği için teşekkür ederim. Bu anlamlı gecemize bizleri kırmayarak geldiğiniz ve destek olduğunuz için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Davetliler finalde ünlü sanatçı Selami Şahin'in şarkılarıyla geç saatlere kadar eğlendi .
Kaynak: İHA