Ayrı Yaşadığı Eşi Tarafından Darp Edildi

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde, eşinden şiddet gördüğü için evinden ayrılan kadını kocası yine rahat bırakmadı.

Annesinin evine sığınan karısının kapısına dayanan gözü dönmüş koca kapıyı kırarak eşini darp etti. Kocası kapıyı kırmadan polise haber veren kadını, polisler de koruyamadı.

Olay, Sakarya'nın Serdivan ilçesine bağlı Meşeli köyünde meydana geldi. Eşinden şiddet gördüğü için evinden ayrılıp baba evine giden A.S., şiddet gördüğü eşinden burada da kurtulamadı. İddiaya göre, gece yarısı babasının evinde olduğu esnada eşi kapıya dayanan A.S. durumu polise bildirdi.

Durumun polise intikal etmesi ile olay yerine yakın ekipler alarma geçirildi. Polis telsizleri anons geçerek bölgeye ekipleri yönlendirdi. Baba evinde; şiddet gördüğü kocasının kapıya dayandığı kadın, kocasının kapıda kendisini tehdit ettiği esnada durumu defalarca 155 polis imdat hattına bildirdi. Kısa bir süre sonra kapıyı kırarak içeri giren M.S., karısını kayınpederinin gözleri önünde darp ettikten sonra otomobille evden ayrıldı. M.S evden ayrıdıktan sonra olay yerine gelen polis ekipleri ve jandarma ekipleri, adamın peşine düştü. Yolda polisin dur ihtarına uymayan M.S. ile kovalamaca yaşadı. Daha sonra M.S.'yi durduran polisler, dayakçı kocayı gözaltına aldı.

Kocası tarafından darp edilen kadının olay yerine gelen ambulans tarafından ayakta tedavi edildiği ve doktor raporu almak için hastaneye gittiği kaydedildi .
Kaynak: İHA