Aliağa CHP'de, Oğuzhan Güven Tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Örgütü olağan kongresi iki adayın yarışıyla yapıldı.

Aliağa CHP'de, Oğuzhan Güven Tazeledi
Mevcut başkan avukat Özlem Şan Oğuzhan, 6 oy farkıyla yeniden ilçe başkanlığı görevine seçildi. Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Parti Meclisi üyesi Hülya Güven, İl Başkanı Tacettin Bayır, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, belediye meclis üyeleri, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

Divan Başkanlığını İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel’in yaptığı kongrede, Özlem Şan Oğuzhan ve Özcan Durmaz'ın listeleri yarıştı. 208 delegenin oy kullandığı seçimlerde 2 oy geçersiz sayılırken, Oğuzhan'ın listesi 106, rakibi Durmaz'ın listesi ise 100 oy aldı. Özlem Şan Oğuzhan, 6 oy farkla yeniden ipi göğüsledi.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kongrede yapılan konuşmalarda AK Parti Hükümeti sert bir dille eleştirildi. Bir teşekkür konuşması yapan Aliağa CHP İlçe Başkanı Oğuzhan, "Yaklaşık 4 ay süren parti içi yarışmamız bugün itibariyle sonlanmıştır. Gerek delege, gerekse kongremize göstermiş olduğunuz yoğun ilginiz nedeniyle hepinize teşekkür ederim. Sonuç olarak kazanan partimiz olmuştur. Kongremizden güçlenerek çıktığımıza inanıyorum. Çok daha güçlü bir CHP için bundan böyle, çok daha fazla ve hep birlikte çalışacağız. Bu süreçte partimizin başarısı için çalışan tüm üyelerimizi ve desteğini esirgemeyen tüm yol arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Yeni yönetim kurulumuzun ilçemiz, partimiz ve ülkemiz için hayır olmasını diliyorum” dedi.

Kongrede Oğuzhan'ın başkanlığındaki yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Banu Fatma Ağgül, Fatma Akçoban, Güneş Ataş, Sedat Güç, Sinem İnanlı, Cem Kaçar, Şenol Mutlu, Musa Özcan, Ümit Özdoğan, Oğuzhan Özşahin, Mehmet Uçak, Nurullah Yalçın, Ziya Yıldız ve Haluk Hüseyin Zeytinci .
Kaynak: İHA