Sınırlarını Genişletti

Uzun yıllar Tekkiraz ve çevre köylere kredi kefalet hizmeti sunan Tekkiraz Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi, tüzük değişikliği ile merkezini Ünye’ye taşıyarak tüm Ünye ve belde esnafına kredi ve kefaret hizmeti vermeye başladı.

Sınırlarını Genişletti
Tekkiraz Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Mali Genel Kurulu, Adnan Menderes Ticaret Lisesi toplantı salonunda gerçekleşti. Divan başkanlığını Kumru Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Namık Evin’in yaptığı mali genel kurula, İnkur Belediye Başkanı Mehmet Okuyucu, Terziler Odası Başkanı İsmet Çat, Perşembe Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Halil Şahin, Ünye 2. Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Celal Dündar ile kooperatif ortakları katıldı.

Gündem maddelerinin okunup oylanarak kabul edildiği genel kurulda konuşan Tekkiraz Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Demirel, “Uzun yıllar Tekkiraz ve çevresine kredi kefalet hizmeti sunan kooperatifimiz, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek hem merkezini Ünye’ye taşıdı, hem de hizmet sınırlarını genişleterek sadece Tekkiraz beldesi ve çevre esnafına değil, tüm Ünye ve beldelerinde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet vermeye başladık. Ayrıca giderek yükselen bir başarı grafiğimiz var. Bu başarı da sadece yöneticilerin değil, siz ortaklarımızın düzenli ödemeleri ile yakalanmıştır” dedi.

Kooperatif Başkanı Mehmet Demirel, daha önce ortakların kooperatif hesabında bir TL parası olması şartı varken bu rakam önce 5 TL’ye şimdi de 100 TL’ye çıkarıldığını, bu paranın olmaması halinde üyeliklerin yasal olarak sona erdiğini söyledi.

Kaynak: İHA