Mesut Yar konuğuyla böyle dalga geçti

Mesut Yar'ın programına konuk olan Türk Yorumcu Aynur Aydın, ithalat ile ihracat kelimesinin ne demek olduğunu anlamayınca Mesut Yar tarafından fena ti'ye alındı. Aydın'ın ilginç görüntülerini de yayınlayan Mesut Yar "Ne içtin burada" diye sordu.

Mesut Yar konuğuyla böyle dalga geçti
CNN Türk ekranlarında Mesut Yar ile “Burada Laf Çok” programının dünkü bölümüne sanatçı Tekin Akmansoy, oyuncu Ege Aydan, yorumcu – oyuncu Semiha Yankı, yorumcu Aynur Aydın ve yorumcu Emrah Çağrı Yıldırım konuk oldu.

Mesut Yar, uzun süre yurt dışında yaşayan konuğu Aynur Aydın'a fena taktı.

Aydın, 'Şimdi sen yurt dışındaydın ya biz seni ithal mi etmiş sayılıyoruz? ' diye soran Yar'a 'Kelimeyi bile anlamadım ' yanıtını verdi.

Bunun üzerine Mesut Yar, 'İthal ne demek? Ben anlamıyorum ' diye soran Aydın'a, 'İthalat dışarıdan alıp buraya getirmek, ihraç etmek kendi malını göndermek ' karşılığını verdi.

Sonunda İngilizce kelime olarak söylendiğinde anlayan Aynur Aydın'a Mesut Yar, 'Elimizde fotoğrafların var. Ama bunu yanlış anlama. Bu fotoğraflardaki amacının ne olduğunu soruyoruz ' diyerek ti'ye aldı.

"NE İÇTİN BURADA?"

Görüntüleri görünce, 'Eyvah ' diye tepki veren Aydın'a Yar, 'Ablacığım ne oluyor burada, ne içtin? ' diye sordu.

Buna karşılık Aynur Aydın, 'Bu twitter 'ı kapatmam lazım ' dedi.

Yar, 'Napıyordun orada? ' diyerke sorusunu yineleyince Aydın'ın cevabı, 'İyi bir soru, bende bilmiyorum. New-York 'ta otel odasında çekmiştik arkadaşları beklerken. Herhalde canım sıkılıyordu ama neden twitter 'a koydum onu bilmiyorum ' oldu. BEYAZ GAZETE