Lastik Market Point S, Ankara Yolu’nda

Türkiye pazarına Şentürkler Holding ile giren lastik market Point S, Mahmutoğlu Otomotiv ile Bursa Ankara Yolu’nda ilk şubesini açtı.

Fransa’da 40 yıl önce kurulan ve şu anda Avrupa’daki 21 ülkede 2 bin 50 satış mağazası ile yılda 12 milyon lastik satan uzman yedek parça ve servis hizmeti sağlayıcısı Point S, Bursalı otomobil severlere şehrin ana arterlere Ankara Yolu üzerinde hizmet verecek. Alternatif lastik ve lastik markalarının tek bir çatı altında kullanım özelliklerine göre satışa sunulduğu Point S’in açılışına Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin katıldı.

Açılışta konuşan Keskin, kendilerinin yaptığı çalışmaların yanında, Yıldırım’ın özel sektörün yatırımlarıyla da gelişmeye devam edeceğini söyledi.

Şentürkler Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Şentürk de Avrupa’da 40 yıldır sürekli büyüyen bir markayı Bursalılara kazandırmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Şentürk, Point S’in dünya standartlarında servis hizmeti verdiğini, araç sahiplerine resmi muayene öncesi araçlarındaki tüm kusurları reçete halinde sunduğunu vurguladı. Bayi sayısının yıl sonuna kadar 50’ye çıkartılacağını dile getiren Point S Türkiye ve KKTC Genel Müdürü Emre Kantarcı, Avrupa pazarının yüzde 6’sını alan Point S’in yıllık 2 milyar euroluk cirosunu, Türkiye pazarı ile genişleteceğini belirtti.

Mahmutoğlu Dekorasyon Firma Sahibi Nuri Arslan da “Dünyaca bilinen kurulu bir düzeni kendi markamız bünyesine alıyoruz, biz sadece hazır bir sistemi işletmek kalıyor.” diye konuştu.

Bayan sürücülerin daha rahat etmesi ve tamirhanelerde zaman kayıplarının önlenmesi konularına dikkat çeken Aslan, “Point S Türkiye, farklı bir servis anlayışını da sunacak. Kendisini tercih edecek sürücülere özel bir kart verecek olan Point S, indirimli akaryakıt satın alma imkanı ve yine ücretsiz çilingir, yol yardım hizmetleri verecek.” şeklinde konuştu.