CHP Yumurtalık'ta 'Eryiğit' Güven Tazeledi

CHP Yumurtalık İlçe Teşkilatı'nda 'kongre' süreci tamamlandı.

CHP Yumurtalık'ta 'Eryiğit' Güven Tazeledi
Mevcut başkan Muhittin Eryiğit ile eski Gençlik Kolları Başkanı Mesut Evran birbirine rakip oldu. Sandık başına giden delegeler tercihini Eryiğit'ten yana kullandı. Parti binasında gerçekleştirilen kongreye yoğun ilgi gösterildi. Divan Başkanlığı'nı Yalçın Özen'in üstlenmiş olduğu kongreye; CHP Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Aktaş ile birlikte Süleyman Demiray, Yaşiya Taş ve Çetin Kuzu da katıldı.

Mevcut başkan Muhittin Eryiğit ile CHP eski Gençlik Kolları Başkanı Mesut Evran'ın hazırlamış olduğu listelerle seçimlere gidildi. Yapılan oylamada 64 delege sandık başına giderken, kullanılan oyların 38'ini alan Eryiğit, yeniden başkanlık görevine getirilerek güven tazelerken, bir diğer başkan adayı Evran ise 26 oyda kaldı.

Seçim sonrasında kürsüye çıkarak bir teşekkür konuşması yapan Muhittin Eryiğit, CHP'nin Yumurtalık'ta birinci parti olabilmesi noktasında gereken çaba ve özveriyi ortaya koyacaklarını, bu noktada da başta kendileri olmak üzere tüm partililere önemli görev ve sorumluluklar düştüğünü anlattı. Eryiğit, “Sizlerdeki bu azim ve heyecan olduğu müddetçe Allahın izniyle belediyeyi de alırız” dedi.

Öte yandan, Muhittin Eryiğit başkanlığında oluşturulacak olan CHP Yumurtalık İlçe Yönetim Kurulu'nda şu isimler yer alıyor:

“Erdinç Altıok, Saime Ayata, İsmet Bugahan, İsmail Çay, Yaşar Duran, İlyas Göktaş, Fatma Karabıyık, Sabattin Sıgırçık, Melek Uyalhas, Bayram Ali Yılmaz. il delegeleri: Muammer Altuner, Fatih Çiçek, Muhittin Eryiğit, Mustafa Ündemir ve Muhittin Yüksel.”
Kaynak: İHA