Beylikdüzü Belediyesi Avukatları Buluşturdu

Beylikdüzü Belediyesi "5 Nisan Avukatlar Günü" dolayısıyla düzenlediği gecede, ilçede görev yapan avukatları bir araya getirdi.

Beylikdüzü Belediyesi Avukatları Buluşturdu
Düzenlenen gecede avukatlar doyasıya eğlendi.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen geceye ilçede oturan avukatlar aileleriyle birlikte katıldı.

Törene Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nihat Adıgüzel, ilçede oturan çok sayıda avukat ve aileleri katıldı

Dünyaya adalet dağıtan avukatlarla böyle bir gecede buluştuğu için memnuniyetini dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Geçmişten alınması gereken dersleri alarak, ama bütün farklılıklarımıza, bütün renkliliklerimize rağmen birlikteliği karşılıklı nezaketi ve saygıyı muhafaza ederek, birbirimizden güç ve kuvvet alarak, milletin üzerinde güç ve kuvvet görmeyerek, Son sözü milletin söylemesi istikametindeki sürecin devam ettirerek ben bu ülkenin yarınlarına gerçekten inanıyorum. Temennimodur ki hangi yapıya sahip olursa olsun. Hangi etnik yapıya sahip olursa olsun. Bu ülkede her insan her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı bu ülkenin birinci sınıf vatandaşı olarak gereken saygıyı görebilmelidir" dedi.

Kendiside avukat olan AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü, böylesine anlamlı bir gecede meslektaşlarıyla buluştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Gecede sahneye çıkan Beylikdüzü'lü şarkıcı Gamze Özçelik'in seslendirdiği şarkılarla konuklar halaylar çekerek, doyasıya eğlendi