Antalya'da Moda Haftası

Antalya'da Özdilek Park Alışveriş Merkezi'nde 'Burada Moda Var' sloganıyla düzenlenen defilede ünlü mankenler, elbise, ayakkabı, şort ve tişört tanıtımı yaptı.

Antalya'da Moda Haftası
Özdilekpark Alışveriş Merkezi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Özdilek Fashion Week'e (Moda Haftası) vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Defilede podyuma çıkan ünlü mankenler Şenay Akay, Ece Gürsel, İpek Tanrıyar, Şenol İpek, Irmak Atuk, İlknur Soydaş ve Ayça Kuru, modacı Hakan Akkaya'nın ilkbahar ve yaz kreasyonunu tanıttı.

Çeşitli markaların 2012 ilkbahar-yaz kreasyonu olan elbise, ayakkabı, yazlık şort ve tişörtlerin tanıtıldığı defile renkli görüntülere sahne oldu. Ayakkabı tanıtımı yapan ünlü mankenİpek Tanrıyar, neşeli hareketleriyle defilenin gözdesi oldu.


Etkinlik hakkında bilgi veren Özdilek Park Antalya Genel Müdürü Şani Aşıroğlu, Fashion Week'i geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi.

Ziyaretçilerin etkinliğe gösterdiği ilgiden memnun olduklarını dile getiren Aşıroğlu, AVM'lerinde bulunan markaların her yıl geleneksel olarak bir defile ile tanıtımını yapacaklarını ifade etti .
Kaynak: İHA