AK Parti Erzurum Milletvekili Yılmaz:

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Yılmaz, “Emniyet Teşkilatımız; dirlik ve düzeni sağlamada üzerine düşen görevi her türlü şartta layıkıyla yerine getiren, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğünü yüreğinde hisseden, huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak bu kutsal görevi 167 yıldır başarıyla yerine getiren, nadide ve köklü bir teşkilattır” dedi.

“Türk Emniyet Teşkilatı'nın şerefli mazisinden bugüne kadar ülkemizin birliğine ve beraberliğine gösterdiği önemi göz ardı etmemiz asla mümkün değildir” diyen AK Parti Milletvekili Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Polisin sadece suçluyu yakalamada değil, suçu önlemede de sorumluluğu bulunduğu ve bu anlamda suçu oluşmadan önlemede büyük gayret gösterdiği de gözden kaçmamalıdır.

Polislerimiz; millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde olma ruhunu, vatan aşkını, bayrak sevgisini en iyi anlatan örnek vatandaşlardır.

Emniyet Teşkilatımız; kuruluşunun üzerinden geçen 167 yıl içinde gittikçe güçlenmiş, Son model araç ve gereçlerle donatılmış, teknolojik alt yapıya sahip, dünya polis teşkilatlarıyla bütünleşmiş modern bir teşkilat konumundadır.

Emniyet Teşkilatımızın 167. kuruluş yıldönümü vesilesiyle, tüm Emniyetçilerimizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.”