Zasiad'dan Doğan Ürgüp'e Ziyaret

Zara Sanayici ve İşadamları Derneği (ZASİAD) Kurucu Başkanı Fethi Aras, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret etti.

Zasiad'dan Doğan Ürgüp'e Ziyaret
Ziyarette konuşan Fetih Aras, Sivas'ta bulunan bazı yapıların değiştirilmesi gerektiğini söyleyerek, "Hakikaten bazı yapıları değiştirmemiz gerektiğine inanıyorum. Bunu belediyemizle, vilayetimizle, sivil toplum örgütlerimizle eski çizgiyi kaldırıp yeni bir ufuk açmamız gerektiğine inanıyorum. Bu konuda her zaman duygularımı anlatmaya çalışıyorum. Sivas'a güzel şeyler kazandırırız, laf değil iş üretmek lazım. İstanbul'daki Sivas milletvekilleri, belediye başkanları olsun çok çok gerideyiz. Bu durumbizleri üzüyor, duygularımı çok açık olarak anlatıyorum. Bazen tepkilerde alıyorum. Önemli değil bizim yüreğimizde Sivas sevgisi var fakat bu sevgiyi de bir şeyler yaparak toparlamak sevdasındayız inşallah başarılı oluruz." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de, ZASİAD'ın Sivas'a faydalı bir dernek olduğunu söyleyerek, "Sivas bir bütündür, ilçeleriyle özellikle Zara ve Sivas kültürü halk oyunlarında, halk türkülerinde, halk müziğinde çok net şekilde ortaya çıkıyor. Çalışmalarının devamını diliyoruz, kendilerine Sivas belediye başkanı olarak teşekkür ediyorum" dedi.