Yolcusunu Gasp Eden Taksici Yakalandı

Kağıthane'de bankadan para çeken müşterisini ıssız bir yere götürdükten sonra elinden bıçaklayarak 30 bin lira gasp ettiği ileri sürülen taksici Oğuz Y.yakalandı.

Mecidiyeköy'de bulunan bir şirkette muhasebecilik yapan S.K.(40) 3 Nisan 2012 tarihinde polise giderek bindiği taksinin sürücüsü tarafından bıçaklandıktan sonra gasp edildiğini bildirdi. Bunun üzerine çalışma başlatan Gasp Büro Amirliği Ekipleri, olay günü gasp olayının ardından söz konusu taksinin bir oto yıkamacıya bırakıldığını tespit etti.

Polis ekiplerinin araştırması sonucunda Şoför Oğuz Y.'nin taksiyi alması için patronuna yerini bildirdiği de ortaya çıktı. Daha sonra Esenyurt'ta kiraladığı bireve düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Oğuz Y. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

6 farklı suçtan kaydı bulunan taksi Oğuz Y. emniyetteki ifadesinde, "Yedi tane kredi kartım vardı. Gasp ettiğim para ile kredi kartı borçlarımı ödedim. Aldığım paraları kazandığım zaman iade edecektim" dedi

Oğuz Y.'nin üzerinde ele geçirilen 17 bin lira sahibine teslim edilirken, Oğuz Y. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi