Valilikten Sporculara Minibüs

Tunceli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, Tunceli Valiliği tarafından sporcuların spor alanları ile evleri arasında taşınması için kendilerine minibüs tahsis ettiğini söyledi.

Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tunceli Merkez Atatürk Mahallesinde bulunan Atatürk Spor Salonu ve Atatürk Stadının şehrin öğrencilere ve halka açık tek spor kompleksi olduğunu, tüm sportif faaliyetlerin bu merkezlerde düzenlendiğini belirtti.

Atatürk Stadı'nın gün içinde ve mesai sonrasında boş saatinin bulunmadığına vurgulayan Kara, şunları kaydetti:

''Atatürk Spor Salonumuza şehrin tüm mahallelerinden öğrenciler, amatör spor kulüplerinin sporcuları ve vatandaşlarımız belirlediğimi çalışma saatlerine göre gelerek spor yapıyorlar. Salonumuza ilgi her geçen gün artıyor. Özellikle eğitim öğretim saatleri dışında öğrencilerimizin salona ilgi göstermesi bizleri son derece mutlu ediyor. Öğrencilerimiz spor yaptıktan sonra evlerine dönüşte ulaşım sorunu çekiyorlardı. Biz bu sorunu çözüm için Sayın Valimiz Mustafa Taşkesen'den yardım talep ettik. Sayın valimiz de kurumumuza sporcuların spor merkezlerine taşınması ve spora yönlendirilebilmesi için bir adet 18 kişilik minibüs tahsis etti ve sorunumuz çözdü.''

Kara, minibüsle spor yapan öğrencilerin ve gençlerin güvenli bir şekilde evlerine kadar ulaştırıldığını belirterek, sporcular ve kurum adına Vali Mustafa Taşkesen'e teşekkür etti .