''Toplum Yararına Çalışma'' Projesi

Akçakoca Belediyesi ile İŞKUR'un ortaklaşa yürüttüğü ''Toplum Yararına Çalışma'' projesi kapsamında 15 kişi iş sahibi oldu.

' 'Toplum Yararına Çalışma'' programı dahilinde 15 kişi, 16 Nisan'dan itibaren Akçakoca Belediyesi'nde çalışmaya başlayacak.

İŞKUR'a başvuran 30 adaydan noter huzurunda kura yöntemiyle belirlenen 15 işçi, 8 aylık dönem için belediyenin park bahçeler ve temizlik işlerinde çalışacak.

İşçilerin maaşlarının İŞKUR tarafından ödeneceği belirtildi.

-Park ücretleri belirlendi-

Katlı otoparktaki çalışmaların tamamlanmasıyla, park ücretlerinin belirlendiği kaydedildi.

Akçakoca Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, katlı otoparkta ilk iki saat için 1,5 lira, 2 ile 3 saat arası 2 lira, 3 ile 4 saat arası 2,5 lira, 4 ile 5 saat arası 3 lira, 5 ile 6 saat arası 3,5 lira, 6 ile 7 saat 4 lira, 7 ile 8 saat arası 4,5 lira, 8 ile 24 saat arası park için 5 lira ödenecek.

Kent içindeki park yerlerinde ise ilk 5 dakika ücretsiz, ilk iki saat 2 lira, iki saatten sonraki her bir saat için 1 lira ödenecek.

Liman içi parklanma zaman sınırlaması olmaksızın 2 lira, kale mesire alanına giriş ücreti için ise 3 lira alınacak.

Ayrıca, katlı otopark için aylık abonman ücreti için 30 lira ve bir defaya mahsus olmak üzere 10 lira kart ücreti alınacak. Abonman kartı katlı otopark çıkışındaki ödeme noktasından temin edilebilecek .