Tokat Belediyesi Yaz Sezonu Çalışmalarına Hız Verdi

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı, yaz sezonu programı kapsamında bütün birimlerde çalışmalara hız verdiklerini söyledi.

Tokat Belediyesi Yaz Sezonu Çalışmalarına Hız Verdi
Tokat’ta ağır geçen kış şartlarından dolayı hasar gören yollarda bakım çalışması başlatılırken, ilkbaharla birlikte ağaç budama işlemi yapıldı. Park ve bahçelerde ise temizlik çalışmalarına ağırlık veren ekipler ana arterlerde yıkama çalışması yaptı. Başkan Yardımcısı Bandırmalı, Fen İşleri, Park Bahçeler, Su Kanalizasyon ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmaların plan dahilinde devam edeceğini ifade ederek, “Sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt çalışmaları mayıs ayı itibariyle planlamış durumdayız. Bugün Fen İşleri Müdürlüğümüz ekipleri GOÜ Hastanesi önünde, Mahmut Paşa Mahallesi’nde, Ali Paşa Mahallesi’nde, Sulu Sokakta, Taşhan arkasından, Bekir Paşa Caddesi’nde ve Bedestenlioğlu Mahallesi Beştaş Caddesi’nde parke çalışması yaptı. TOKİ bölgesinde sağ sahil sulama kanalı üzerinde kanal kapama köprü inşaatı devam ediyor. Yama ekibimizde Yazıcıoğlu, Çeçenistan Caddesi'nde ve sebze hali arkasında yama çalışmalarını program dahilinde sürdürüyor” dedi.

800 tonluk Bedestenlioğlu su deposu hat, pompa ve kuyu çalışmalarını bitirdiklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Bandırmalı, “Önümüzdeki günlerde yapılan su depomuzda suyu depolamaya başlayacağız. Yine bugün ki program dahilinde Katmerkaya suyu hattında klor odası bağlantısı için çalışmalar yapılıyor. Ayrıca Yeniyurt Mahallesi’nde ana kolektör hattımızda da büz değişim çalışması devam ediyor. Bu hattımız Atık Su Arıtma Tesisi'ne giden ana kolektör hattımız burada da değişim söz konusu. Şuan itibariyle Tokat Belediyesi yeni sezon çalışmalarına hızlı bir şekilde başlamış bulunuyor mevsim şartlarına bağlı olarak bu çalışmalarımız hızlanarak devam edecek” diye konuştu.