Salihli Belediye Başkanı Okay, Basketbolcuları Ziyaret Etti

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, Isparta'da yapılacak Küçük Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda Ege Bölgesi'ni temsil edecek olan Salihli Belediyespor Küçük Erkek Basketbol takımını kabul etti.

Aydın'da düzenlenen final müsabakalarında Ege Bölge Şampiyonu olan ve Isparta'da 18-22 Nisan tarihlerinde yapılacak Türkiye finallerinde Ege Bölgesi'ni temsil etmeye hak kazanan Salihli Belediyespor Küçük Erkek Basketbol takımı, Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay'ı ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur, antrenörler Ulaş Savaş Karakuş, Özgür Cesur, Murat Öztürk, Belediyespor Kulüp Başkanı Gürsel Tuncer ve kulüp yöneticilerinin de bulunduğu ziyarette, basketbolcular Aydın'da kazanılan şampiyonluk plaketini Başkan Okay'a hediye etti.

Okay, ziyarette yaptığı konuşmada, bu başarıların kendilerini çok mutlu ettiğini, aynı şekilde daha büyük başarılar beklediklerini belirtti.

Antrenör Ulaş Savaş Karakuş ise ''Salihli Belediyespor, basketbol branşının elde ettiği başarılar yanında diğer branşların alt yapı faaliyetlerinde de aynı oranda başarılıdır. Basketbolda üç kategoride il şampiyonu olarak Manisa'yı temsil ediyoruz. Bu başarının sırrı belediyemiz tarafından sağlanan altyapı imkanlarıdır'' dedi .