Rubean Group'tan Gümrükçüoğlu'na Ziyaret

Al-Rubean Group Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Al-Ruban, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Gümrükçüoğlu, Al-Rubean Group Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Al-Ruban'ın ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirtti.

Al-Rubean Group'un, bir yabancı ortakla birlikte Yalıncak'a otel yapacağını ifade eden Gümrükçüoğlu, ''Körfez bölgesindeki dindaşlarımız, kardeşlerimiz dinlenmeye geçtiklerinde, tatillerini değerlendirmeye gittiklerinde, ailesi ve çocuklarıyla rahat edebileceği, aynı zamanda da ibadetlerini yerine getirebilecekleri bir yer arıyor. Kendileri, burada çok rahat ettiklerini ve ibadetlerini rahatlıkla yerine getirdiklerini ifade ettiler. Kentimize yapılacak yeni yatırımlar bölge turizminin gelişmesine katkıda sunacak'' dedi.

Al-Rubean Group Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Al-Ruban ise şehrin çok güzel olduğunu kaydederek, ''Trabzon, körfez halkının tercih ettiği bir şehir. Çok sakin ve kalabalık olmayan bir kent. Deniziyle, doğasıyla, tarihiyle kendini çok iyi anlatan bir şehir. Her yer çok temiz. Hizmetleriniz çok güzel. Burada olmaktan gurur duyuyoruz'' diye konuştu.

Gümrükçüoğlu, ziyaretin anısına Al Ruban'a telkari işlemeli kahve takımı, Al Ruban ise Gümrükçüoğlu'na saat hediye etti .