Polisten Sürücülere Mesir Macunu İkramı

Manisa'da Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri sürücülere mesir macunu ikram etti.

Polisten Sürücülere Mesir Macunu İkramı
İzmir-Bursa sürat yolu üzerinde Şoförler ve Otomobilciler Odası önünde gerçekleştirilen uygulamada, trafik polisleri durdurdukları araç şoförlerine mesir macunu dağıttı.

Kadın ve erkek trafik polisleri özellikle mesir macunlarını uzun yol otobüslerindeki vatandaşlara ve Manisa dışından olan özel otomobil sürücülerine ikram etti. Uygulamaya yakalanan sürücüler ise kendilerini durduran polislerin ellerinde ceza makbuzu yerine mesir macunu görünce ilginç anlar yaşandı. Mesir macunu alan sürücüler, trafik uygulamasını görünce önce paniklediklerini fakat evraklarının tam olması dolayısı ile bir ceza korkusu yaşamadıklarını söylediler. Mesir macunu ikramının güzel bir davranış olduğunu dile getiren sürücüler, uygulamadan dolayı Manisa emniyetine teşekkürlerini sundular.Konu ile ilgili açıklama yapan Trafik Tescil Müdürlüğü Komiser Yardımcısı Atilla Çiloğlu, “Bugün Polis Teşkilatı'mızın 167. yıldönümünü kutlamak amacıyla buradayız. 4 Nisan’dan bu yana çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Biz de trafik ekipleri olarak, araç sürücülerine polis haftasını hatırlatmak amacıyla mesir dağıtıyoruz. Vatandaşlarımızdan da güzel tepkiler aldık.” dedi.