Polisler, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Sivas’ın Suşehri ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı’nın 167. kuruluş yıldönümü çerçevesinde Suşehri Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis memurları öğrencilerle bir araya geldi.

Polisler, Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Suşehri Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Merkez Karakol Amiri Baş Komiser Zekeriya Baran ve polis memurları, okulun çok amaçlı salonunda öğrencilere polis mesleği hakkında bilgiler aktardı. Öğrenciler ile soru cevap şeklinde yapılan seminerde, öğrencilerin polis memurlarına yönelttikleri birbirinden ilginç sorular polis memurlarını terletti.

Merkez Karakol Amiri Baş Komiser Zekeriya Baran, öğrencilere merak ettikleri konular hakkında bilgi verdiklerini söyleyerek, “Türk Polis Teşkilatı’nın 167. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde her yıl olduğu gibi bu yılda polis memuru arkadaşlarımızla ilçe merkezindeki okullarımızı gezerek öğrenci arkadaşlarımızla bir araya geldik. Polis mesleğine geçişimiz, polisin yaşadığı zorluklar ve görevimiz dahilinde yaptığımız çalışmaları öğrenci arkadaşlarımızla paylaştık. Onların bizim hakkımızda merak ettikleri konuları da cevaplandırdık” dedi.

Baran, öğrencilerin, kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti .