Ordu Belediyesi Faaliyetleri

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, hava koşullarının müsait duruma gelmesiyle birlikte sıcak asfalt çalışmalarına yeniden başlandığını belirtti.

Torun, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak alt yapı çalışmalarına hız verdiklerini belirtti.

Belediye olarak amaçlarının kısa sürede bozulan yolları ve ihtiyaç duyulan mahalle ve cadde yollarını tamamlamak olduğunu ifade eden Torun, şunları kaydetti:

''Son yıllarda kentin birçok noktasında bozulan yolları yenileyen Ordu Belediyesi, kış aylarının bitmesi ile birlikte, hava koşullarının da çalışmalara müsait hale gelmesinin ardından tekrar sıcak asfalt uygulamasına başladı.

Kent merkezinde doğalgaz, YEDAŞ ve Telekom çalışmalarının devam etmesi nedeniyle birçok cadde ve sokakta yol döşeme çalışmalarına ara veren belediyemiz, 2012 yılı yatırım programını uygulamaya başladı.

Bu doğrultuda kent merkezinde tespit edilen ve bu çalışmalar nedeniyle bekletilen asfalt ve parkesi bozulan cadde ve sokakları kısa süre içinde tekrar elden geçirecek olan Ordu Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Mimar Sinan Caddesi ile 2012 yılı sıcak asfalt yatırım programına start verdi.''

Altyapı çalışmalarına mahalle muhtarlarının iş birliğiyle devam edeceklerini de belirten Torun, şöyle devam etti:

''Mahalle muhtarlarımızla birlikte bizler 2012 yılı yatırım programını beraber oluşturduk. Hangi mahallede ne eksik var biliyoruz. Mahalle mahalle gezerek muhtarlarında isteklerini göz önüne alarak tespitlerimizi yapmıştık. Böylelikle halkımızın yaşam konforunu artırmayı amaçlıyoruz. Bu program doğrultusunda yoğun bir çalışma sergileyeceğiz. Bu çalışmalarımıza ilk etapta Cumhuriyet Mahallesi ile başladık. Cumhuriyet Mahallesi her geçen gün nüfus yoğunluğu artan ve buna paralel olarak ta ulaşım konusunda el atılması gereken mahallelerimizden birisi. En kısa sürede bu bölgenin sıcak asfaltlamasını tamamlayarak diğer bölgelerdeki yatırımlarımıza geçeceğiz. Bizi 2012'de yoğun bir tempo bekliyor.' '