Kula'da Engelli Vatandaşlara Akülü Araba

İl Genel Meclisi ve Kula Belediyesi işbirliğiyle yürüme engelli 5 vatandaşa akülü tekerlekli sandalye yapılan törenle teslim edildi.

Kula'da Engelli Vatandaşlara Akülü Araba
Törene Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır, Belediye Başkanı Selim Aşkın, İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, engelli vatandaşlara hediyelerini verirken şöyle konuştu: "Engellerin kalktığı bir Kula için mücadele veriyoruz. Bu noktada sayın genel başkan yardımcımızın çok ciddi desteklerini gördük. Türkiye'deki en büyük rehabilitasyon merkezlerinden bir tanesini Kula'da oluşturduk. İl genel meclisimizin büyük katkılarıyla o bölgede büyük ciddi katkılar yapıldı. İnşallah Engellerin tamamen ortadan kalktığı engellerin kalmadığı bir ülkede yaşayalım diyorum." İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz, "Biz engelli insanımızın ihtiyacını gördüğümüz için teşekkürden ziyade ihtiyacını görmekte geç kaldığımız için özür diliyoruz. Birinci sınıf vatandaş kabul ettiğimiz. Onların özrünü gidermekte şeref duyduğumuz bu insanımıza bu tür hizmeti sağlamak bu hizmeti ayağına getirmek bizim için en büyük memnuniyet vesilesidir. Allah kimseyi özürlü etmesin. Böyle olanlarla da devletin bir kurumu olarak halkın içinden çıkmış siyaset kurumu olarak gece gündüz onlara özürsüzbir hayat sunabilme adına çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, "Bugün gördüğünüz gibi 5 engelli hemşerilerimize engelli araçlarını dağıtıyoruz. Bu engelli hemşerilerimiz, böylesi bir araca sahip olmadıkları için evinde kalıyordu, sokağa çıkamıyordu, sosyal hayatta yerini alamıyordu, Bugüne kadar Kula ilçesinde 79 akülü araç engelli hemşerilerimize teslim edilmiştir. Engelli hemşerilerimizin ne kadar zor şartlarda yaşadığını da çok açık bir şekilde görülmüştür. AK Parti iktidarı ile birlikte tümdezavantajlı grupların ellerinden tutulmuştur. Mağdur insanımızın elinden dost elini uzatarak, şefkat elini uzatarak her birerine sahip çıkmıştır. AK Parti iktidarları ile birlikte Devletin şefkat elini kucağını görünce artık kıyıda köşede nerede engelli bir evlat varsa ya da birilerinin akrabası varsa, 'benim engelli bir akrabam ya da çocuğum var' diyebilmektedir" diye konuştu.