İznik'e Yeni Hastane Müjdesi

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, memleketi İznik’te incelemelerde bulundu.

İznik'e Yeni Hastane Müjdesi
Aydın, yeni hastanenin yapımına yakında başlanacağını müjdeledi.

Cuma namazını Ayasofya’da kılan Milletvekili İsmail Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Osman Sargın ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak İznikspor’un sezon sonu maçına gitti. Burada maç öncesi İznikspor Başkanı İsmail Özen ve Teknik Direktör Emre Ülker ile bir araya gelen Aydın, futbolculara eşofman hediye etti. Memleketinin takımı İznikspor’un yanında olduğunu ifade eden Aydın, “AK Parti her zaman İznikspor’un yanındadır. Yeter ki sıkıntılarını bize anlatsınlar” diye konuştu.

İznik Devlet Hastanesi'ni de ziyaret eden Aydın, Hastane Müdürü Aysel Gürkan Benli ve Başhekim Yardımcısı Dr. Rahşan Güngör ile görüştü. Aydın, “istenilen fizik tedavi uzmanını nisan ayı kararnamesine ilave ettik. Yoğun bakım ünitesi talebine gelince, Sağlık Bakanlığının yapacağı bütün yeni hastane projelerinde bu ünite mevcut olacak. Zaten bu konuda Bursa’da büyük sıkıntı yaşıyoruz” dedi.

Aydın, Karayolları işletmesi, Atatürk yolu üzerinde eski Zirai Donatım binalarının yerine kurulacak yeni hastanenin tam teşekkülü olacağını, ihalenin ardından bir yıl içinde hastanenin biteceğini söyledi.

2011 yerleştirme sonuçlarına göre Anadolu liseleri kategorisinde Bursa birincisi, Türkiye üçüncüsü olarak dikkatleri üzerine çeken İznik Anadolu Lisesi'ni de ziyaret eden Aydın, okulun başarısından gurur duyduğunu ifade etti.

Son ziyaretini Roma tiyatrosuna yapan İsmail Aydın, kazılar hakkında yetkililerden bilgi aldı .