İzmit Belediye Başkanı Doğan Açıklama Yaptı

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Türk Polis Teşkilatı'nın görev bilinci ve sorumlulukları ile her türlü zorlukta halkın yanında olduğunu belirtti.

Doğan, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, teşkilatın çalışmalarını profesyonelce yaptığını belirterek, polislerin halkın huzur içinde yaşamalarını sağlamak için yer ve zaman ayrımı yapmadan çalıştığını kaydetti.

Polislerin görevi sırasında canını feda etmekten kaçınmadığını ifade eden Doğan, şunları bildirdi:

''Türk Milleti de polisine her zaman güvenmiş, her türlü desteği vererek yanında yer almış ve almaya da devam etmektedir. 167 yıllık geçmişe sahip birikim ve tecrübeleriyle çağın yeniliklerini ve milletimizin değerlerini özümseyerek üstlendiği zor görevi başarıyla sürdürmektedir. Türk Polis Teşkilatı, gerçekleştirdiği çalışmalar ve özverisi ile tüm dünyaya örnek olmuştur. Çağımızın hızlı teknolojik gelişimine ayak uydurarak kendisini yenileyen polis teşkilatımız aynı zamanda suçun oluşmadan önlenmesi ve halkımızın bu açıdan bilinçlendirilmesi çalışmaları ile de başarılı olmuştur.

Mesaisini halkının emniyeti için harcayan, görev sorumluluğu anlayışında gerektiğinde canını siper eden her bir polisimize İzmit Belediyesi adına şükranlarımızı sunuyorum. Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, görevleri başında şehit olan emniyet mensuplarımızı rahmetle ve minnetle anıyorum. Görev başında bulunan saygı değer emniyet mensuplarımıza sağlık ve başarılar diliyorum.' '