GATAB Başkanı Üras Açıklama Yaptı

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği Başkanı Yusuf Üras, Anadolu Ajansı'nın , kurulduğu günden bu yana ülkemizde ve dünyada gelişen olayları kamuoyuyla tarafsız ve objektif habercilik anlayışıyla paylaştığını, AA'nın 100 yıla yaklaşan bu başarısının gelecekte de devam edeceğine inancının tam olduğunu belirtti.

Üras, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'e gönderdiği kutlama mesajında, AA'nın yurt içinde ve yurt dışında, tarafsızlık ve güvenin sembolü olduğunu kaydetti.

AA'nın modern bir hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüğüne dikkati çeken Üras, mesajında, şunlara yer verdi:

''Kurulduğu günden bu yana ülkemizde ve dünyada gelişen olayları kamuoyuyla tarafsız ve objektif habercilik anlayışıyla paylaşan AA'nın 100 yıla yaklaşan bu başarısının gelecekte de devam edeceğine inancım tamdır. AA'nın, geçmişte olduğu gibi gelecekte de ülkenin ve basının gelişimine öncülük edeceğine inancım tamdır.

Sizin göreve gelmenizden sonra yeni atılımlar ve gelişmelere tanık olan AA, sadece yurt içinde değil, yurt dışında da çok önemli bürolar açarak haber üretmeye başladı.

AA'nın 100. kuruluş yıl dönümü olan 2020 yılında dünyanın en etkili ilk 5 ajansı içine girme hedefinizde size başarılar diliyorum. Bu büyük ve ulvi hedefe ulaşmada ortaya koyduğunuz gayret ve çalışma azminizden dolayı sizi şimdiden tebrik ediyorum.' '