Didim CHP’de Görev Dağılımı Yapıldı

CHP Didim İlçe Teşkilatı’nda 31 Mart’ta yapılan ilçe kongresinde göreve seçilen yeni ilçe teşkilatında görev dağılımı yapıldı.

Didim CHP’de Görev Dağılımı Yapıldı
Cumhuriyet Halk Partisi Didim İlçe Teşkilatında görev dağılımı yapıldı. 31 Mart 2012 tarihinde yapılan Olağan Kongrede Şavgu Aydın’ın İlçe Başkanlığını kazandığı kongrede yeni seçilen yönetim kurulu arasında görev dağılımı yapıldı. Geçen hafta yaptıklarını İlk toplantıda görev dağılımı yaptıklarını belirten İlçe Başkanı Şavgu Aydın “Zorlu bir göreve talip olduk. Görevimizin farkındayız. Partililerimizle, Belediye Başkanlarımızla ve Milletvekillerimizle güzel çalışmalar yapıp, partimizi iktidara taşımayı hedefliyoruz. “dedi.

Buna göre Şavgu Aydın’ın İlçe Başkanlığında yeni yönetim kurulunda görev dağılımı şu şekilde oldu; “Örgütten sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Gürcan Aşık, İlçe Sekreteri Başer Pekdemir, Eğitim’den Sorumlu Başkan yardımcısı Ali Budak, Kadından sorumlu Başkan Yardımcısı Sakine Bayrakçı, Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı İlknur Güdücü, Gençlik Kollarından sorumlu Başkan Yardımcısı Evren Budak, Sayman Saadet Karaoğlu, Sivil Toplum Örgütlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Melih Koyuncu ve Köylerden ve Beldelerden sorumlu Başkan Yardımcılığına ise Savaş Şen getirildi.

Yönetimde göreve alan diğer isimler ise yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacağı öğrenildi.

“CHP’Lİ BAYDAR’DAN PARTİYE ZİYARET”
CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar bir dizi ziyaretler kapsamında Didim’e geldi. Baydar ilk olarak CHP İlçe Teşkilatını ziyaret edip, yeni seçilen yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

CHP Aydın Milletvekili M. Lütfi Baydar’ı İlçe Başkanı Şavgu Aydın ve ilçe yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan CHP’li Baydar yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Baydar CHP’nin kongrelerini tamamlayarak 2014 yılındaki yerel seçimleri ile 2015 yılında yapılacak Genel seçimleri hazırlıklarına başladıklarını ve hedeflerinin iktidar olduğunu belirterek, “Bununun ilk ışığını da Didim’de görüyoruz. Yeni yönetimler, genç arkadaşlarımızla azim ve kararlılığımızla bunu başaracağız. CHP düşüncel bazda en gelişmiş partidir. Bu gelişim dahilinde çalışmalarımız hızlandıracağız. Didim’de bu coşku ve hevesi görüyorum” dedi.

İlçe Başkanı Aydın ise, yapılan ziyaretten duyduğun memnuniyeti dile getirerek, CHP’nin iktidara taşınması noktasında çalışmalarına durmadan sürdüreceklerini söyledi .