Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ulusal Teknoloji Bağımlılığı Kongresi'nin açılışına katılacak.

( 10.00)TBMM Başkanı Cemil Çiçek İzmir'de...Çiçek, Ege Sanayici ve İşadamları Derneği (ESİAD) tarafından düzenlenecek olan '29. Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı'na katılacak. (11.00)

Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ihtiyaç duyduğu malzemeleri yerli kaynaklardan temin etmelerini sağlamak ve İzmirli firmaları katma değeri daha yüksek ürünler için teşvik etmek amacıyla başlattığı savunma sanayine tedarikçi olabilecek İzmir firmalarına yönelik sektör analizi projesi raporu açıklanıyor. (13.30)İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilgili İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davaya devam ediliyor. (09.00)

Muğla'da meydana gelen öğrenci olaylarında polis kurşunuyla öldürüldüğü iddia edilen Şerzan Kurt davası Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye devam edilecek. Son duruşmada Kurt'u öldürdüğü iddia edilen kurşunun adli tıp incelemesinin bu duruşma gelmesi bekleniyor. 11.00

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin bir dizi ziyaretler için Çorum'a gelecek. İlk olarak 16'ncı Türkiye Çocuk Zirvesine katılacak Olan Şahin daha sonra iş adamı Ahmet Akdağ tarafından yaptırılan huzurevinin açılışını gerçekleştirecek .