Çelakıl'dan Okan Bayülgen'e hodri meydan

Geçtiğimiz günlerde programında Ömer Çelakıl'ı tiye alan Okan Bayülgen'e hodri meydan: Çelakıl, "Canlı yayında arasın 7 basamaklı sayı söylesin, iki katına çarpayım. Kimseye televizyonculuğu öğretecek halim yok. Ama keşke o televizyoncu arkadaşımız bu videonun ileri kısımlarını da izleseydi."

Çelakıl'dan Okan Bayülgen'e hodri meydan
Geçtiğimiz günlerde programında Ömer Çelakıl'ı tiye alan Okan Bayülgen'e hodri meydan: Çelakıl, 'Canlı yayında arasın 7 basamaklı sayı söylesin, iki katına çarpayım. Kimseye televizyonculuğu öğretecek halim yok. Ama keşke o televizyoncu arkadaşımız bu videonun ileri kısımlarını da izleseydi. '

2 hafta önce canlı yayında bilgisayara karşı yarışan Dr. Ömer Çelakıl, TNT ekranlarında yayınlanan Hayatın Şifreleri programında, kendisiyle dalga geçen Okan Bayülgen'e 'hodri meydan... ' dedi.

Çarptığı sayıların stüdyodaki konuklar tarafından rasgele söylendiğini belirten Çelakıl, 'Bu sayılar yan yana geldi, 7 basamaklı sayıyı kafadan 2 katıyla çarptım, doğru çıktı ' açıklamasında bulundu.

"HATA YAPTI"

'Benim burada zekamı kanıtlamaya ihtiyacım yok ' diyen Çelakıl Okan Bayülgen'e şöyle seslendi:

'Kimseye televizyonculuğu öğretecek halim yok. Ama keşke o televizyoncu arkadaşımız bu videonun ileri kısımlarını da izleseydi. O zaman sayılarda herhangi bir oynama yapmadığımı, sayıları bizim belirlemediğimizi anlamış olurdu. Kendi ekibinin yanlış bilgilendirmesinden dolayı hata yaptı. Bunda bir hile yok. En azından ekibi videonun ilerisiyle ilgili kendisini bilgilendirselerdi doğru yorumlanmış olurdu. '

'GÜVENMİYORSA, ARASIN SAYILARI KENDİ SÖYLESİN '

'Biz sadece izleyecilerimize zeka testi yaptık ' ifadesini kullanan Ömer Çelakı, 'Hodri meydan... Bunu söyleyen televizyoncu arkadaşımız hala bu açıklamalarıma rağmen güvenmiyorsa buyursun telefonla şimdi bağlansın. 7 basamaklı sayıyı kendi söylesin veya yapımcısı söylesin. Ben 2 katını canlı yayında çarpabilirim, böylece hiç şüphe etmezler ' şeklinde konuştu.

Kendini kanıtlama gibi bir derdinin de olmadığını söyleyen Çelakıl, 'Ama bir insan hakkında eleştiri yapacaksanız enine boyuna araştıracaksınız. O videoyu baştan sona kadar izleyeceksiniz ' dedi.

'OKAN BAYÜLGEN BÖYLE DALGA GEÇMİŞTİ '


Okan Bayülgen'in TV8'de yayınlanan programında, Ömer Çelakıl'ın karşısındaki kişiye aklında sayı tutturmasını ti'ye almış, Çelakıl'ın yaptıklarını yapmayı denemişti.

Daha sonra Bayülgen, 'Lan evden bilgisayardan hazırlıyorsun sonra bildim diyorsun. Böyle aptalca bir şey olur mu? Ondan sonra Çelakıl zeki oldu. Bana öyle bir şey gösterseler, sazan mıyım ben? Kendi kendine soruyor kendi kendine biliyor' diye Çelakıl'ı eleştirmişti. BEYAZ GAZETE