Bursiad Başkanı Topçu Açıklaması

Bursasporlu Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Topçu, Bursaspor'un mali ve sportif açıdan zirvede kalması için gerekli tüm çalışmayı yapacaklarını söyledi.

' 'BURSİAD'ın Bir Yılı'' yemeği, Almira Otel'de yapıldı. Yemeğe, Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin ile dernek üyeleri katıldı.

Turgut Topçu, yemekte yaptığı konuşmada, 2 yıl önce kurulan derneğin kısa sürede önemli çalışmalara imza attığını kaydetti.

Bursa'da doğan ve doyan sanayici ve işadamları olarak Bursasporlu olmayı ''ayrıcalık'' olarak gördüklerini dile getiren Topçu, gönül verdikleri takıma her türlü desteği vermek için projeler ürettiklerini söyledi.

Kentte Bursaspor sevgisinin yaygınlaşması adına faaliyetler yürüttüklerini dile getiren Topçu, ''Bursaspor'un mali ve sportif açıdan zirvede kalması için gerekli tüm çalışmayı yapacağız. Bursaspor daima 5 büyük takım arasında yer almalı'' dedi.

Topçu, Bursaspor'un sadece futbolda değil diğer amatör branşlarda da yer alması gerektiği vurgulayarak, ''Bursaspor, basketbol, voleybol, atletizm gibi diğer branşlarda da Türkiye'de ve Avrupa'da boy göstermeli. Amatör branşlara yönelik sponsorluk çalışmalar konusunda da kulübün yanında olacağız'' diye konuştu.