Bağlar Belediyesi'nde Kent Bilgi Sistemi Toplantısı

Bağlar Belediyesi, Sampaş Bilişim ve İletişim Sistemleri Şirketi işbirliğiyle ''Kent Bilgi Sistemi'' tanıtım toplantısı yapıldı.

Bağlar Belediyesi Konferans Salonu'nda yapılan ''Kent Bilgi Sistemi'' toplantısına, Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran, başkan yardımcıları Fecri Tayfur, Nimet Taş, Osman Kaya, Sema Koç, meclis üyeleri, Sampaş Proje Sorumlusu Alper Akgünlü ve Erkan Çayır katıldı.

Akgünlü, toplantıda, Akıllı Kent Otomasyon Sistemi'nin kentle bütünleşen, vatandaşların istek ve potansiyel sorunlarını zamanında ve yerinde tespit eden, problemleri objektif kriterlerle belirleyen, halkın da katılımını sağlayan, şeffaf ve katımcı belediyecilik anlayışını geliştirmek amacıyla hazırladıklarını söyledi.

Sistemle tüm birimlerin tek bir otomasyon sistemi ile çalışacağını, vatandaşın sürekli erişim konseptinin ilke olarak benimseneceğini kaydeden Akgünlü, ''Tek noktada toplanmış belediye hizmetleriyle, vatandaşın karşılandığı, her türlü işlemini güleryüzlü ve konusunda uzman personelimizin aracılığıyla hızlı bir şekilde gerçekleştirebildiği bir sistem olacak'' dedi.